Vi flytter til Esbjergvej 54 i Brørup

1 år siden

Kære kunder og venner af NJ BILER,

Vi har nogle spændende nyheder at dele med jer! Efter 7 fantastiske år på Vinkelvej 8 i Vejen, er tiden kommet for os til at tage det næste skridt og udvide vores forretning. Fra den 1. maj 2023 vil vi officielt åbne dørene til vores nye adresse på Esbjergvej 54 i Brørup.

Vi er utrolig glade for at have fundet det perfekte sted for NJ BILER – et værksted, hvor vi kan fortsætte med at tilbyde den samme gode service og kvalitet, som vi er kendt for. Det har været en stor beslutning for os, og vi er begejstrede for at dele denne milepæl med jer.

Vi ser frem til at byde både nye og gamle kunder velkommen på vores nye adresse. For at fejre flytningen, vil vi holde åbent hus og have forskellige kampagner og rabatter kørende i starten. Vi vil løbende dele mere information om dette, så hold øje med vores hjemmeside og sociale medier for de seneste opdateringer.

Vi vil gerne takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for den støtte og tillid, I har vist os gennem årene. Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen med jer på vores nye adresse og skabe endnu flere gode minder og oplevelser.

Mange tak, og vi ses snart på Esbjergvej 54 i Brørup!

Med venlig hilsen,
Jasmin Ljaljevic
NJ BILER

Kontakt os

Jasmin Ljaljevic

Indehaver +45 2856 9075 jasmin@njbiler.dk NJ Biler Esbjergvej 54, 6650 Brørup 2856 9075 salg@njbiler.dk CVR: 40566147