Om os

Bilforhandler i Brørup
lige ved motorvejen!

Besøg os på Esbjergvej 54, 6650 Brørup. Find din nye brugte bil hos os. Vi prioriterer service, kvalitet og pris højt, hvilket også gør at du altid kan lave en god handel hos NJ Biler. Er der behov for finansiering, tilbyder vi også hjælp til dette gennem vores samarbejdspartnere.

Har vi ikke lige den model på lager, som du er på udkig efter, hører vi også gerne fra dig; forhåbentlig kan vi hjælpe dig videre.

Ligeledes hvis vi har solgt en bil, som du også havde interesse i, hjælper vi altid med at finde en lignende én til dig.

 

Find en brugt bil som er guld værd

Vi sørger altid for at vores brugte biler, bliver 100% klargjort. Hos os skal tingene være i orden, og kunden skal have en god oplevelse, når de besøger os på vores adresse i Brørup. Selvom vores biler er brugte, behøver det ikke nødvendigvis smitte af på bilen stand. Tværtimod – mange af vores biler vil næsten stå som ny, eller tæt på, eftersom vi altid anvender professionelle midler for at gennemgå dem fra A til Z.

Hold dig opdateret på vores hjemmeside

Du kan altid holde øje med hvilke biler vi har stående, ved at besøge vores hjemmeside. Her holder vi siden opdateret løbende. Er der en model du gerne vil se mere til, kan du anvende en af de mange kontaktformularer på siden, eller ringe direkte til os. Ligeledes er du naturligvis også altid velkommen til at besøge os på Esbjergvej 54, for at se lidt nærmere på den udvalgte model.

 

Kontakt os

Send en mail på salg@njbiler.dk eller udfyld kontaktformularen og jeg vil kontakte dig.

Jasmin Ljaljevic

Indehaver +45 2856 9075 jasmin@njbiler.dk NJ Biler Esbjergvej 54, 6650 Brørup CVR: 40566147